HOŞGELDİNİZ

Yapım Laboratuvarı : Yapımcılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey...Zeynep Özbatur Atakan'ın gözlemleri, deneyimleri, paylaştıkları...

31 Ocak 2012 Salı

BELGESEL SİNEMACILAR İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Sevgili Dostlar,
bugün sizlerle aşağıda bir bülten paylaşamak istiyorum. Geçen hafta Angelopoulos'un Atina'da ki cenaze töreninde Selanik Film Festivali yöneticilerinden Dimitris Kerkinos ile konuşurken,bu çalışmadan haberdar oldum. Bence çok güzel bir çalışma... Buraya katılmak isteyenler için aşağıda irtibat numaraları var. Yapım Laboratuvarı olarak 'belgesel sinema' ya çok önem veriyoruz. Buraya katılmak isteyip, bizden yardımcı olmamızı isteyenler, 0 212 2524556 numaralı telefondan Özlem Erol'a  not bırakırsa size geridönüş yaparız. Başvuru formu www.filmfestival.gr adresinden bulabilirsiniz.


14. Selanik Belgesel Filmler Festivali – 21. Yüzyılın Görüntüleri

14. Selanik Belgesel Filmler festivali kapsamında düzenlenen belgesel marketine, bu sene, Doc in Progress/Yapım aşamasındaki Belgeseller adıyla yeni bir bölüm açılıyor.
Bu bölüm, çekim ya da post-prodüksiyon aşamasında olan Akdeniz, Orta ve Doğu Avrupa yapımı, en az 50 dakikalık belgesellere açık olacak. Seçilen projeler, festival kapsamındaki film marketine davetli dağıtımcılar, satış ajansları, yapımcılar ve/ve ya onların temsilcileri gibi sinema endüstrisi profesyonellerine sunulacaktır.
Çekim ya da post-prodüksiyon sürecinde bir belgeseliniz varsa, başvuru formuyla birlikte, filminizden parçalar ya da sahnelerin yer aldığı 20 dakikalık bir dvd ile en geç 6 Şubat 2012 tarihine kadar başvurabilirsiniz.
Başvurularla ilgili daha fazla bilgi edinmek için Yianna Sarri ile iletişime geçebilirsiniz: sarri@filmfestival.gr
Başvuruların gönderileceği adres:
Thessaloniki International Film Festival
Doc Market - Works in Progress
Ms. Yianna Sarri
9 Alexandras Av. 11473
Athens – Greece


Başvuruda bulunabilecek ülkeler: Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Fas, Fransa, Filistin, Hırvatistan, İspanya, İsrail, İtalya, Karadağ, Kıbrıs, Libya, Lübnan, Macaristan, Malta, Makedonya, Mısır, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Slovakya, Suriye, Tunus, Türkiye, Ürdün Yunanistan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder