HOŞGELDİNİZ

Yapım Laboratuvarı : Yapımcılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey...Zeynep Özbatur Atakan'ın gözlemleri, deneyimleri, paylaştıkları...

2 Eylül 2010 Perşembe

İyi derecede ingilizcesi olan,sinemada akademik konulara ilgili,yetiştirilmek üzere asistan alınacaktır

Bu sabah twitter'a koyduğum bu ilan ile ilgi şu anda pekçok başvuru yapılmakta... Bazı ilgili arkadaşlar da, daha ayrıntılı bilgi istiyorlar. Bu noktada işin tanımından çok aradığımız özelliklerden bahsetmek istiyorum.

Öncelikle, iyi ingilizce şartlarımızın en vazgeçilmezi... Çünkü bu 'aday asistan' Uluslar arası network için yetiştirilecek. Tecrübe aramıyoruz, sadece istek, konuya ilgi,çalışkanlık,interneti kullanabilme ve kararlılık arıyoruz. Sektör değiştirmek ya da bu işin dışarıdan görünen renkli dünyasını cazip bulanları tercih etmiyoruz. Çünkü biz burayı bir eğitim alanı olarak görüyor ve hayatında öğrenmeyi seven, araştıran kişileri tercih ediyoruz. Ama ilk şartımız 'iyi ingilizce biliyor' olmak...

Seçilen adaylar, burada kurum kültürüne uygun eğitimlerin yanısıra yapımlab'ın tüm eğitimlerine hiçbir ücret ödemeden girecek ve uluslar arası alanda araştırmalarda çalışacak, pazarlama, festival ilişkileri gibi konularda deneyim kazanacaklardır.

Dolayısıyla, biz bu işe gönül vermiş,çalışkan, sabahları erken uyanmayı seven, donanımını her gün daha zenginleştirmeyi amaç edinmiş kişileri geleceğin profesyonelleri yapmak için özgeçmişleri değerlendiriyoruz.

Özgeçmişlerinizi info@zeynofilm.com adresine bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder