HOŞGELDİNİZ

Yapım Laboratuvarı : Yapımcılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey...Zeynep Özbatur Atakan'ın gözlemleri, deneyimleri, paylaştıkları...

4 Şubat 2014 Salı

SİNEMA SEKTÖRÜ İÇİN KARİYER DANIŞMANLIĞI

Merhaba Sevgili Dostlar,
Pek çok e-posta, facebook ve twitter yoluyla mesajlar alıyorum, bir kez olsun sinopsisimi okuyup, beni dinler misiniz diye... 
Tahmin edersiniz ki, zaman çok değerli ve söz konusu olan bir sinema projesi ise mutlaka profesyonel zaman ayırmak gerekir.

Uzunca bir zamandır profesyonel danışmanlık yapıyorum. Elbette bir projenin geliştirilmesi zaman ve ekonomik açıdan önemli bir süreç... Çoğu zaman pek çok kişi bu çalışmalara ekonomik nedenlerden katılamıyor. Oysa, kariyerin, deneyimli uzman bir kişinin rehberliğinde planlanması çok yararlı ve size farklı zaman ve ekonomi olarak tasarruf sağlayacak bir durumdur.

Bu nedenle, sizlere daha ekonomik olacak bir kariyer planlama programı hazırladık.

Bu anlamda, sinema sektöründe geleceğiniz tasarlamak isteyen herkese kariyeri ile ilgili 3 toplantılık, birebir görüşme programı organize ettik.

İster sinopsisiniz hazır olsun, ister olmasın ya da ilk kısa filminizi çekmiş olun ya da olmayın, hatta uzun metraj, belgesel vb.. çalışmaları gerçekleştirmiş bile olabilirsiniz, sektördeki geleceğinizi planlamak için bu programı hazırladık.

Sektördeki hedef ve amaçlarınızı doğru belirlemek için ve ilerleyebilmek açısından çok yararlı. Toplantılar birebir benimle gerçekleşecektir.

Buraya ister projeniz için, ister kendiniz için başvurabilirsiniz. 

Ama işin odak noktasında siz ve sektördeki kariyeriniz olacaktır.

Bu noktada kayıt ve bilgi için 0 212 252 4556 Ayşegül Hanım'ı arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder