HOŞGELDİNİZ

Yapım Laboratuvarı : Yapımcılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey...Zeynep Özbatur Atakan'ın gözlemleri, deneyimleri, paylaştıkları...

10 Mayıs 2011 Salı

...Son Hazırlıklar

Sevgili Dostlar,
Cannes'e her gidiş benim için heyecanlı olur. 12 günlük bir ama azlında hızlı bir sürecin başlangıcı olduğu için... Cannes'a 3.kez yapmış olduğum filmin yarışmada olması nedeni ile gidiyorum. Nuri Bilge Ceylan ile de birlikte çalıştığımız 3.film... Bu film en yüksek bütçeli, en kalabalık ekiple çalıştığımız, çok uzun bir post prodüksiyon süreci geçirdiğimiz bir film oldu. Bana göre bu güne kadar yaptığım en büyük projeydi... Cannes'da 1750 filmin arasından çıkıp, yarışmalı bölüme seçilmiş olmak, çok önemli...Bundan sonrası, jürinin kararı...Ama filmimiz yolculuğuna başlıyor artık...Birazdan havaaalanına gidip, ekiple buluşup, oradan Cannes'a doğru yol alacağız. Heyecan başlıyor.

Buradan, sizleri çok sık bilgilendireceğim... Bu süreci, kendi yaşadıklarım çerçevesinde sizlerle paylaşacağım. Bu arada, twitter ve facebook'ta filmimizin resmi sayfaları da bu gün itibarıyla devreye girmiş olacak. Sizlere açıldığı zaman hızla duyuracağım.

Tekrar görüşmek üzere:)

1 yorum:

  1. Yolunuz Açık Olsun Boş dönmemeniz Umuduyla Bol şans..
    Sadık İncesu

    YanıtlaSil