HOŞGELDİNİZ

Yapım Laboratuvarı : Yapımcılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey...Zeynep Özbatur Atakan'ın gözlemleri, deneyimleri, paylaştıkları...

29 Nisan 2012 Pazar

4-11 MAYIS UYGULAMALI SUNUM ATÖLYESİ





Merhaba Sevgili Dostlar,
Daha önce 1 günlü toplan 5 saat süren bir 'sunum' semineri düzenlemiştik. Bu seminerlerin sonunda ise, katılımcılarla birebir görüşmeler yapmıştım.


Bu çalışmada yer alan bilgileri 2 güne bölüştürdüm, bilgiler aynı bilgiler ama uygulama çalışmaları ekledim. Yani bu çalışma 'YAPIMLAB' ar-ge bölümünde gelişti ve bazı uygulamalar eklendi. Bu nedenle, geçen defa seminere katılan arkadaşlar da çok küçük bir fark ödeyerek bu seminere katılabilirler.

Mayıs ayında 2 gün süren 'uygulamalı sunum' atölyeleri var. 4 ve 11 Mayıs 2012  Tarihlerinde gerçekleşecek olan bu atölyede  ise çalışma şu şekilde olacaktır:

İlk hafta temel sunum teknikleri hakkında bilgi verilir ve aynı gün uygulama yapılarak, katılımcılara dikkat etmeleri gereken konular anlatır.

Çalışma sürecini programlamak üzere ödev verilir ve 2. hafta katılımcılardan, istedikleri bir konu hakkında sunum gerçekleştirmeleri istenir.

Çalışma, uygulamaya tamamen uygulamaya ve katılımcının 'sunum' sırasında yaşadığı sorunları fark etmesine yöneliktir.

Bu çalışmayı yapma nedenim ise, yine gözlemlerimden oluşuyor. Pek çok kez potansiyeli olan bir projenin, kötü bir 'sunum' ile pek çok şansını kaybettiğine şahit olduğumdan, bu atölyeyi oluşturdum. Bu atölyede sadece projeyi anlatmanız değil, aynı zamanda iyi bir 'sunum dosyası' hazırlamanın incelikleri' de anlatılacak.

Daha önce yaptığım 1 günlük sunum seminerinde anlattığım bilgilerin yanında 'uygulama çalışmaları' bulunuyor. Bu nedenle çalışma 2 haftada tamamlanıyor.

Kayıt ve bilgi için : 0 212 252 4556

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder