HOŞGELDİNİZ

Yapım Laboratuvarı : Yapımcılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey...Zeynep Özbatur Atakan'ın gözlemleri, deneyimleri, paylaştıkları...

20 Kasım 2011 Pazar

AVUSTRALYA'YA GİDERKEN ve APSA ÖDÜL TÖRENİ

Sevgili Dostlar,

bu akşam uzun bir yolculuk yaparak Avustralya'ya gidiyorum. Nedeni Asya'nın Oscarları olarak bilinen bu ödül ile ilgili, 'Bir Zamanlar Anadolu'da'En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo ve En İyi Görüntü Yönetmeni toplam 4 dalda aday...Ödül töreni 24.Kasım.2011 'de yapılacak...Buranin saatiyle sabah 11.00 de aşağıda yazan link'ten izleyebilirsiniz.Ayrıca bu link facebook YAPIMLAB sayfa ve gruplarında var.

Filmi temsilen ben ve görüntü yönetmenimiz Gökhan Tiryaki gidiyoruz. Sevgili eşim Selim Atakan'da bana eşlik ediyor. Yaklaşık 20 saat civarı uçacağız...Ama internete girebildiğim her noktadan sizlere birkaç not göndermeye çalışacağım... Bu bazen blogtan, bazen facebook sayfalarımızdan, bazen twitter'dan olabilir. Çünkü bazen twitter ve facebook'taki sayfaları güncellemek daha pratik olabiliyor.
Şimdilik bu kadar... Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim...

Asya Pasific Ödüllerini 24 KASIM 2011 günü web'den canlı olarak izleyebilirsiniz:

APSA CEREMONY LIVE WEBCAST - NOVEMBER 24, 2011

Best Feature Film Nominees, clockwise from top left: Bir Zamanlar Anadolu'da (Once Upon a Time in Anatolia), Rang zidan fei (Let the Bullets Fly), Jodaeiye Nader az Simin (A Separation), Band Baaja Baaraat (Wedding Planners), Bé Omid É Didar (Goodbye)
...
The fifth annual Asia Pacific Screen Awards will be beamed live to the world via a real-time webcast on the APSA homepage - http://asiapacificscreenacademy.com/webcast/.

Tune in to see all the action from the 2011 Asia Pacific Screen Awards live after 7:00pm Australian Eastern Standard Time (Gold Coast) on Thursday, November 24, 2011. Some indicative time zones can be found below.

THURSDAY NOVEMBER 24, 2011:

Brisbane/Port Moresby - 7:00 PM
Hong Kong - 5:00 PM
Tokyo/Seoul - 6:00 PM
Bangkok/Jakarta - 4:00 PM
Mumbai - 2:30 PM
Dubai/Moscow - 1:00 PM
Istanbul - 11:00 AM
London - 9:00 AM
Los Angeles - 1:00 AM
Wellington - 10:00 PM
Sydney/Melbourne - 8:00 PMDevamını Gör
The Fifth Annual Asia Pacific Screen Awards - Live Webcast
asiapacificscreenacademy.com
The Asia Pacific Screen Awards is the highest accolade in film for the Asia-Pacific region. Join us to celebrate the best films and filmmakers of the region live from Gold Coast, Australia on November 24, from 7:00pm (Australia Eastern Standard Time). Follow us on Twitter to get live updates from th...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder