HOŞGELDİNİZ

Yapım Laboratuvarı : Yapımcılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey...Zeynep Özbatur Atakan'ın gözlemleri, deneyimleri, paylaştıkları...

12 Temmuz 2011 Salı

projesini geliştirmek isteyenler için...

Merhaba Sevgili Yapımlab takipçileri,
geçen yıldan beri yaptığımız danışmanlık programlarının pek çoğu bu günlerde sona eriyor.
Önümüzdeki haftadan itibaren yeni gruplar başlayacak. Bu arada programların gözden geçirilmesi, yenilikler ve pek çok yeni uygulama başlayacak.

Bu programlardan bir tanesi Eylül ayında başlayacak. Projesini geliştirmek isteyenler için...

Program da, kimse biribirine projesinden bahsetmeyecek... Projeleri ile ilgili detayları ben bileceğim. Devamında, dersler dışında, ben projelerinin sunumu ve bütçe finans vs...konularında destek vereceğim. 10 haftanın sonunda herkes, projesi ile ilgili çok yoğun bir analiz çalışması yapmış ve projeleri sunuma hazır hale gelmiş olarak çalışmayı tamamlayacaklar. Benimle kişisel görüşüp, projeleri hakkında bilgi almak isteyenler için, çok yararlı olacak bir çalışma. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki, benimle bir kez görüşüp, projesini anlatanlara iyiniyet dışında bir yardımım olamaıyor. Bu çalışma ile ben de yardımcı ve destek olacağıma inanıyorum. Bu arada, bu çalışma 2 ayrı kategori de yapılacak, kısa film ve uzun metraj film olarak...

Ayrıca, çalışma eylül'de başlıyor ama başvuran ve kayıt yaptıran proje sahipleri ile ağustos ayında görüşmeler yapılacak. Bu nedenle kayıtlarınızı geciktirmemenizi öneririm. Çünkü, YAPIMLAB, bir dersane, kurs vs...değildir. Sinema öğrencileri ve profesyonellerine danışmanlık hizmeti vermektedir.YAPIMLAB'a gelenler, bilgi paylaşımına ve sektörün dinamiklerini daha iyi anlamaya gelirler.

Bu nedenle, başvuru ve kayıt yaptırdığınızda, profesyonel yaşama bir adım daha attığınızı unutmayın...

Bu çalışmanın şartları için ve projeleriniz ile ilgili bilgi vermek için info@zeynofilm.com adresine mail gönderebilirseniz, sizinle hemen iletişime geçeriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder