HOŞGELDİNİZ

Yapım Laboratuvarı : Yapımcılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey...Zeynep Özbatur Atakan'ın gözlemleri, deneyimleri, paylaştıkları...

16 Mayıs 2011 Pazartesi

FESTİVAL DEVAM EDİYOR...

Merhaba Sevgili Dostlar,
Festival, oldukça heyecanlı devam ediyor... Festivalin en kalabalık ve yoğun günü olan pazar gününü hareketli bir şekilde geçirdi...Tüm standlar ve film gösterimleri doluydu...Ayrıca 2 saat süren Televizyon ve Sinema ilişkisi üzerine yapılan toplantı vardı. Bu toplantı ile ilgili öğrendiğim tüm detayları burada sizlerle paylaşacağım. Bu arada, Dardanne Kardeşlerin 'Bisikletli Çocuk' ve Terence Malick'in 'Hayat Ağacı' filmlerini izledim. İkisi de çok beğendiğim ve başarılı yapımlar oldular. Özellikle 'Bisikletli Çocuk' filmini çok sevdiğimi belirtmeliyim. 'Hayat Ağacı' ise Yapımlab öğrencileri için ayrı bir 'case study' olacak. Derslere katılanlara anltmak için tüm notlarımı çıkarıyorun. Cannes dönüşü fırından yeni çıkmış bilgiler geliyor.
Filmimizin gösterim günü yaklaştıkça, hareket artıyor. Tanıtım ve iletişim sorumlumuz Vanessa ile birlikte çok yoğun çalışmalara devam ediyoruz. Zeyno Film'in facebook sayfasına bu akşamüzeri fotografları eklemeye devam edeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder