HOŞGELDİNİZ

Yapım Laboratuvarı : Yapımcılık ile ilgili bilmek istediğiniz herşey...Zeynep Özbatur Atakan'ın gözlemleri, deneyimleri, paylaştıkları...

26 Ekim 2010 Salı

ROMA FİLM FESTİVALİ ÖNCESİ...

Merhaba Sevgili Dostlar,

Yarın Roma Film Festivali'ne gidiyorum. Oradaki, New Cinema Network'te ortak yapım çalışmaları ve dünyanın farklı yerlerinden gelen projeleri inceleyeceğim. Bundan böyle bu blogda festival yolculuklarımdaki gözlemlerimi sizlerle paylaşacağım.
Roma, çok sevdiğim bir şehir...Daha önce 2007 yılında gittiğim bu şehire, yeniden gidiyor olmak heyecan veriyor...Aslında yıllardır davet aldığım ve bir türlü gidemediğim Uluslararası Roma Film Festivali'ne gitmekten ötürü çok mutluyum.Dolayısıyla yarın akşamdan itibaren tüm gözemlerimi ve gelişmeleri yazacağım...

Bu arada, Kasım'ın ilk günlerinde buradan YAPIMLAB'IN yeni bir programını detayları ile size duyuracağım. Şimdiden bir ipucu vereyim: Bu program hem eğitimi, hem uygulamayı kapsıyor.Roma'da, bu çalışmaya da son şeklini verip dönüşte sizlerle paylaşacağım.


Roma dönüşü 5-6-7 Kasım Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali'nde jüri üyeliği yapmak üzere İzmir'e gidiyorum.Bu arada 5 Kasım günü İzmir'de 'yapımcılık' kavramı üzerine bir atölye çalışması gerçekleştireceğim. Bu konularla ilgili bana soru sormak isteyen İzmir'li arkadaşlar beni orada bulabilirler.

Şimdilik böyle...Yarından itibaren görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder